Slapen onder de sterren

Kom tot rust bij bed & breakfast slapen onder de sterren

B&B Slapen onder de sterren is een vrijstaand appartement in de ruime tuin van Torenstraat 54 in Uithuizermeeden, Noord-Groningen.

Op het rustige Groninger platteland kun je genieten van de rust, het weidse uitzicht en een comfortabel verblijf in een appartement met een eigen toegang, keuken/woonkamer, twee slaapkamers en een ruim terras.

De B&B is een mooie uitval plaats voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pieterpad of het Nederlands kustpad. Ook fietsers kunnen terecht om na een mooie fietstocht lekker te ontspannen op het gezellige terras met weids uitzicht

De master bedroom biedt een fantastisch uitzicht op de bijzondere Maria toren en ’s-nachts op de sterren! In de tweede slaapkamer is er plaats voor twee personen en de twee losse bedden kunnen desgewenst aan elkaar geschoven worden. Hierdoor biedt de B&B plaats aan bijvoorbeeld een vriend(inn)engroepje, een gezin met twee kinderen of twee stellen.

De complete keuken biedt de mogelijkheid om zelf een maaltijd te bereiden. Voor het ontbijt kunnen de ingrediënten desgewenst worden klaargezet.

De B&B is knus, maar heeft alle voorzieningen die je wenst, voor een enkele overnachting of een langere periode.

De Torenstraat 54 ligt op 20 minuten van de stad Groningen en is zowel met de trein (Arriva) als de bus goed bereikbaar.

B&B Slapen onder de sterren
Jan Weidema & Sandra Winkel
Torenstraat 54
9982 AZ Uithuizermeeden

error: Content is protected !!