Slapen onder de sterren

Relax with bed & breakfast slapen onder de sterren

The B&B Sleeping under the stars is a detached apartment situated in the spacious garden at Torenstraat 54 in Uithuizermeeden, in the north of Groningen, The Netherlands.

You can enjoy the peace and quiet in the calm countryside of Groningen. In addition to that you will experience an amazing view and comfortable stay in an apartment with its own access. The apartment has its own kitchen/living room, two bedrooms and a large terrace.

De B&B is een mooie uitval plaats voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pieterpad of het Nederlands kustpad. Ook fietsers kunnen terecht om na een mooie fietstocht lekker te ontspannen op het gezellige terras met weids uitzicht

De master bedroom biedt een fantastisch uitzicht op de bijzondere Maria toren en ’s-nachts op de sterren! In de tweede slaapkamer is er plaats voor twee personen en de twee losse bedden kunnen desgewenst aan elkaar geschoven worden. Hierdoor biedt de B&B plaats aan bijvoorbeeld een vriend(inn)engroepje, een gezin met twee kinderen of twee stellen.

De complete keuken biedt de mogelijkheid om zelf een maaltijd te bereiden. Voor het ontbijt kunnen de ingrediënten desgewenst worden klaargezet.

De B&B is knus, maar heeft alle voorzieningen die je wenst, voor een enkele overnachting of een langere periode.

De Torenstraat 54 ligt op 20 minuten van de stad Groningen en is zowel met de trein (Arriva) als de bus goed bereikbaar.

B&B Slapen onder de sterren
Jan Weidema & Sandra Winkel
Torenstraat 54
9982 AZ Uithuizermeeden

error: Content is protected !!