Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Welkom bij B&B Slapen onder de sterren. Met het aangaan van een reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Definities: Eigenaar: Jan Weidema & Sandra Winkel Beheerder: vervanger bij afwezigheid van de eigenaar Gast: hoofdgast en medegasten die in de B&B verblijven

Algemeen

1. De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn. Hij/zij is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten, moet een vaste woon – of verblijfplaats hebben en zich met een geldig identiteitsbewijs kunnen legitimeren.
2. De prijzen van de B& staan op www.slapenonderdesterren.com. Prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting.
3. De B&B is niet geschikt voor kleine kinderen en mensen die minder mobiel zijn wegens de steile trap. Oudere kinderen en babies zijn welkom, een campingbedje is beschikbaar, er is geen kinderbed.
4. Onze kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van twee personen per kamer, in totaal vier personen per gezelschap. In het geval van een baby is een vijfde persoon bespreekbaar.
5. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of schade tijdens het verblijf in B&B Slapen onder de sterren.
6. Wil je eventuele beschadigingen, vermissingen of ongelukjes bij ons melden. Kosten worden eventueel in rekening gebracht.
7. B&B Slapen onder de sterren is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.
8. De eigenaar of beheerder kan gasten, bij het niet nakomen van deze Algemene Voorwaarden en/of bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot B&B Slapen onder de sterren ontzeggen en/of weigeren zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.
9. De gasten van B&B Slapen onder de sterren respecteren de huisregels zoals vermeld op de website www.slapenonderdesterren.com.

Reservering en betaling

1. Een reserveringsverzoek kan telefonisch, per e-mail of via onze website worden aangegaan.
2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt B&B Slapen onder de sterren een bevestiging (mits de kamer beschikbaar is).
3. De reservering is definitief na ontvangst van de betaling van het totaal verschuldigde bedrag, tenzij anders overeengekomen.

Annulering

1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:
– Bij annulering van 3 dagen of eerder voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten, de volledige boekingskosten worden teruggestort.
– Bij annulering van 2 dagen of minder voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten, de helft van de boekingskosten wordt teruggestort.
2. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.
3. Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen een week worden overgemaakt.
4. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
5. De reserveringsovereenkomst kan door B&B Slapen onder de sterren worden opgezegd in geval van overmacht. In overleg zal gekeken worden naar een alternatief.
6. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terug storting van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.
7. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek

1. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur beschikbaar en kan tot 23.00 uur worden ingecheckt.
2. Graag horen wij hoe laat je denkt aan te komen.
3. Je ontvangt een unieke toegangscode om de B&B zelfstandig binnen te kunnen gaan.
4. Je wordt verzocht om uiterlijk 10.30 uur uit te checken.

Deze algemene voorwaarden zijn op datum gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: nummer. De laatst gedeponeerde versie is van toepassing.

B&B Slapen onder de sterren
KvK nummer:
BTW nummer:

Wij wensen je een fijn verblijf

B&B Slapen onder de sterren
Jan Weidema & Sandra Winkel
Torenstraat 54
9982 AZ Uithuizermeeden

error: Content is protected !!